Topkoplo.com tempat download lagu mp3 dangdut koplo campursari gratis lirik lagu dan video dari youtube

Campursari Didi Kempot - Aku dudu rojo

by Dangdut Koplo , at 4/24/2012 11:02:00 PM
Silahkan Download Mp3 Dangdut koplo dan Campursari Koleksi Top koplo
Special campursari koleksi Didi Kempot

MONGGO DOWNLOAD

Download Lagu Campursari Didi Kempot - Aku dudu rojo.mp3

Lirik
Lagu Campursari Didi Kempot - Aku dudu rojo

Aku pancen wong sing tuno aksoro
Ora biso nulis, ora biso moco
Nanging ati iki isih nduwe roso
Roso tresno koyo tumprape manungso

Aku pancen uwong cilik rakoyo rojo
Biso mangan wae aku uwis trimo
Nanging ati iki isih nduwe roso
Jroning batin sak tenane pengen kondho

Pupus godhong gedhang
Ajang pincuk saiki wis ra kelingan
Biting pringe garing
Mbok apusi awakku yo nganti gering

Klaras godhong gedhang
Sing tak gagas saiki wis ra kelingan
Tiwas ketiwasan
Melu nandur tresno aku ra keduman

Aku pancen wong sing tuno aksoro
Ora biso nulis, ora biso moco
Nanging ati iki isih nduwe roso
Roso tresno koyo tumprape manungso

Reff :
Pupus godhong gedhang
Ajang pincuk saiki wis ra kelingan
Biting pringe garing
Mbok apusi awakku yo nganti gering

Klaras godhong gedhang
Sing tak gagas saiki wis ra kelingan
Tiwas ketiwasan
Melu nandur tresno aku ra keduman

Aku pancen uwong cilik rakoyo rojo
Biso mangan wae aku uwis trimo
Nanging ati iki isih nduwe roso
Jroning batin sak tenane pengen kondo
Dangdut Koplo
About
Campursari Didi Kempot - Aku dudu rojo - written by Dangdut Koplo , published at 4/24/2012 11:02:00 PM, categorized as Didi Kempot
Comment disabled

Disclaimer : No Mp3 files are cached or stored on the www.topkoplo.com servers, all data comes from various different sources on the internet. Do not download copyrighted material without permission. www.topkoplo.com is a music search engine designed for LEGAL entertainment purposes only. We only help to search for mp3 files only, not to search for song lyrics, chord guitar, porn videos, hot pictures, nude pictures, sex stories, or other pornographic content.

Cari Lagu

Request Lagu

Nama

Email *

Pesan *

Theme designed by Damzaky - Published by Proyek-Template
Powered by Blogger