Topkoplo.com tempat download lagu mp3 dangdut koplo campursari gratis lirik lagu dan video dari youtube

Campursari Dalang Poer - Selingkuh

by Dangdut Koplo , at 5/20/2012 09:01:00 PM
Silahkan Download Mp3 Dangdut koplo dan Campursari Koleksi Top koplo
Special campursari koleksi Dalang Poer
MONGGO DOWNLOAD
Lirik Lagu Campursari Dalang Poer - Selingkuh

Download Lagu Campursari Dalang Poer - Selingkuh.mp3

Wiwit biyen mas, aku wis nate matur
Loro larane, wanito yen diwayuh
Ning yo kene, tega-tegane mring bojo
Kangmas nembung, niat arep rabi loro

Ngene lho jeng, murih genah karepku
Timbang slingkuh, harak luwih becik wayuh
Opo kowe, luwih seneng tak apusi
Aku njajan, nanging kowe ora ngerti
Opo kuwat mas opo kuwat, Urip nandhang sujono
Pancen angel jeng, Pancen angel darbe ati kencono
Opo ono mas, Tuladhane coba wanita ngendi
Kene kene jeng, Kene kene lungguho tak kandhani

Dyah sumbodro garwo raden danan joyo
Katon ayu kumpul poro marune
Ora nistho nanging malah nyokrowati
Bebarengan lebur ing sih tresno suci

kembali ke atas..wiwit biyen mas…
Dangdut Koplo
About
Campursari Dalang Poer - Selingkuh - written by Dangdut Koplo , published at 5/20/2012 09:01:00 PM, categorized as Dalang Poer
Comment disabled

Disclaimer : No Mp3 files are cached or stored on the www.topkoplo.com servers, all data comes from various different sources on the internet. Do not download copyrighted material without permission. www.topkoplo.com is a music search engine designed for LEGAL entertainment purposes only. We only help to search for mp3 files only, not to search for song lyrics, chord guitar, porn videos, hot pictures, nude pictures, sex stories, or other pornographic content.

Cari Lagu

Request Lagu

Nama

Email *

Pesan *

Theme designed by Damzaky - Published by Proyek-Template
Powered by Blogger