Topkoplo.com tempat download lagu mp3 dangdut koplo campursari gratis lirik lagu dan video dari youtube

Campursari Didi Kempot - Ing wates kutho prigi

by Dangdut Koplo , at 5/18/2012 11:06:00 PM
Silahkan Download Mp3 Dangdut koplo dan Campursari Koleksi Top koplo
Special campursari koleksi Didi Kempot
MONGGO DOWNLOAD

Download Lagu Campursari Didi Kempot - Ing wates kutho prigi.mp3

Lirik Lagu Campursari Didi Kempot - Ing wates kutho prigi

Neng ndalan kutho iki, Aku ra biso lali
Naliko ngeterke, Lungamu ing wayah wengi
Lintang lan rembulan, Podo melu angancani
Tenane ra lilo, Rasane batinku iki

Setaun nganti sewindu, Neng kene aku nunggu
Nyatane lungamu, Ra koyo janjimu
Tanpo kabar, kowe ninggalke aku

Yen liwat dalan iki, Nratap rasane ati
Pingin nangis rasane batinku iki
Yen eling dalan iki, Aku ra biso lali
Mugo-mugo kowe enggal bali

[Percoyo o karo aku, Entenono tekaku]
[Ora bakal tak blenjani, janjiku]
[Percoyo o karo aku, Entenono tekaku]
[Ora ono wong liyo, Yo mung sliramu]


Neng ndalan kutho iki, Aku ra biso lali
Naliko ngeterke, Lungamu ing wayah wengi
Lintang lan rembulan, Podo melu angancani
Tenane ra lilo, Rasane batinku iki

Setaun nganti sewindu, Neng kene aku nunggu
Nyatane lungamu, Ra koyo janjimu
Tanpo kabar, kowe ninggalke aku

Yen liwat dalan iki, Nratap rasane ati
Pingin nangis rasane batinku iki
Yen eling dalan iki, Aku ra biso lali
Mugo-mugo kowe enggal bali

Yen liwat dalan iki, Nratap rasane ati
Pingin nangis rasane batinku iki
Yen eling dalan iki, Aku ra biso lali
Mugo-mugo kowe enggal bali
Mugo-mugo kowe enggal bali
Dangdut Koplo
About
Campursari Didi Kempot - Ing wates kutho prigi - written by Dangdut Koplo , published at 5/18/2012 11:06:00 PM, categorized as Didi Kempot
Comment disabled

Disclaimer : No Mp3 files are cached or stored on the www.topkoplo.com servers, all data comes from various different sources on the internet. Do not download copyrighted material without permission. www.topkoplo.com is a music search engine designed for LEGAL entertainment purposes only. We only help to search for mp3 files only, not to search for song lyrics, chord guitar, porn videos, hot pictures, nude pictures, sex stories, or other pornographic content.

Cari Lagu

Request Lagu

Nama

Email *

Pesan *

Theme designed by Damzaky - Published by Proyek-Template
Powered by Blogger