Topkoplo.com tempat download lagu mp3 dangdut koplo campursari gratis lirik lagu dan video dari youtube

Campursari Didi Kempot - Kasmaran

by Dangdut Koplo , at 5/18/2012 10:43:00 PM
Silahkan Download Mp3 Dangdut koplo dan Campursari Koleksi Top koplo
Special campursari koleksi Didi Kempot
MONGGO DOWNLOAD


Download Lagu Campursari Didi Kempot - Kasmaran.mp3

Lirik Lagu Campursari Didi Kempot - Kasmaran

YEN AREP CRITO, KARO SOPO
YEN ORA CRITO, KOK TAMBAH NELONGSO
OH… SOYO SUWE, KOK NGENE RASANE
SEDINO-DINO, KOK NGATONI WAE

YEN ORA SAMBAT, UWIS RA KUWAT
AREP NJALUK TULUNG, BINGUNG LEHKU NEMBUNG
TEKAN SUK KAPAN, ISO MENDEM IKI
KASMARAN KENYO TAN KEPATI-PATI

TINDAK TANDUKE, KALEM RA DIGAWE
LARANG ESEME, NGGREGETAKE
YO BEN MUNG NGIMPI, ORA POPO
YEN ATI IKI, ISO DADI LEGO

DEWEKE TEKO LAN KONDO YEN TRESNO
PIYA PIYE, AKU PASRAH LAN LILO


Reff :
YEN AREP CRITO, KARO SOPO
YEN ORA CRITO, KOK TAMBAH NELONGSO
OH… SOYO SUWE, KOK NGENE RASANE
SEDINO-DINO, KOK NGATONI WAE

YEN ORA SAMBAT, UWIS RA KUWAT
AREP NJALUK TULUNG, BINGUNG LEHKU NEMBUNG
TEKAN SUK KAPAN, ISO MENDEM IKI
KASMARAN KENYO TAN KEPATI-PATI

TINDAK TANDUKE, KALEM RA DIGAWE
LARANG ESEME, NGGREGETAKE
YO BEN MUNG NGIMPI, ORA POPO
YEN ATI IKI, ISO DADI LEGO

DEWEKE TEKO LAN KONDO YEN TRESNO
PIYA PIYE, AKU PASRAH LAN LILO
Dangdut Koplo
About
Campursari Didi Kempot - Kasmaran - written by Dangdut Koplo , published at 5/18/2012 10:43:00 PM, categorized as Didi Kempot
Comment disabled

Disclaimer : No Mp3 files are cached or stored on the www.topkoplo.com servers, all data comes from various different sources on the internet. Do not download copyrighted material without permission. www.topkoplo.com is a music search engine designed for LEGAL entertainment purposes only. We only help to search for mp3 files only, not to search for song lyrics, chord guitar, porn videos, hot pictures, nude pictures, sex stories, or other pornographic content.

Cari Lagu

Request Lagu

Nama

Email *

Pesan *

Theme designed by Damzaky - Published by Proyek-Template
Powered by Blogger