Topkoplo.com tempat download lagu mp3 dangdut koplo campursari gratis lirik lagu dan video dari youtube

Campursari Didi Kempot - Kodrat

by Dangdut Koplo , at 5/19/2012 12:49:00 AM
Silahkan Download Mp3 Dangdut koplo dan Campursari Koleksi Top koplo
Special campursari koleksi Didi Kempot
MONGGO DOWNLOAD

Download Lagu Campursari Didi Kempot - Kodrat.mp3

Lirik Lagu Campursari Didi Kempot - Kodrat

Opo isih ono, aku ning atimu
Roso tresno sing isih kanggo awakku
Aku uwis ngerti, aku uwis ngrumangsani
Aku lan kowe, ra biso nyawiji

Ngantio saiki, rasane atiku
Ora kenyo, mikirake awakmu
Roso tresnaku iki, isih nancep ning ati
Nganti sak uces sak tekane pati

Nengopo tresnaku nggo tresnamu
Diparingi garise kasunyatan
Koyo njerit-njerit jroning atiku
Naliko aku ketemu sliramu

Yen tak rasa’ake, laraning atiku
Ra biso, bebrayan karo sliramu
Senadyan akeh priyo,senadyan akeh wong bagus
Sliramu kang jumonggo ing atiku



Ngantio saiki, rasane atiku
Ora kenyo, mikirake awakmu
Roso tresnaku iki, isih nancep ning ati
Nganti sak uces sak tekane pati

Nengopo tresnaku nggo tresnamu
Diparingi garise kasunyatan
Koyo njerit-njerit jroning atiku
Naliko aku ketemu sliramu

Yen tak rasa’ake, laraning atiku
Ra biso, bebrayan karo sliramu
Senadyan akeh priyo,senadyan akeh wong bagus
Sliramu kang jumonggo ing atiku
Dangdut Koplo
About
Campursari Didi Kempot - Kodrat - written by Dangdut Koplo , published at 5/19/2012 12:49:00 AM, categorized as Didi Kempot
Comment disabled

Disclaimer : No Mp3 files are cached or stored on the www.topkoplo.com servers, all data comes from various different sources on the internet. Do not download copyrighted material without permission. www.topkoplo.com is a music search engine designed for LEGAL entertainment purposes only. We only help to search for mp3 files only, not to search for song lyrics, chord guitar, porn videos, hot pictures, nude pictures, sex stories, or other pornographic content.

Cari Lagu

Request Lagu

Nama

Email *

Pesan *

Theme designed by Damzaky - Published by Proyek-Template
Powered by Blogger