Topkoplo.com tempat download lagu mp3 dangdut koplo campursari gratis lirik lagu dan video dari youtube

Campursari Didi Kempot - Pancen oke

by Dangdut Koplo , at 5/19/2012 12:04:00 AM
Silahkan Download Mp3 Dangdut koplo dan Campursari Koleksi Top koplo
Special campursari koleksi Didi Kempot
MONGGO DOWNLOAD

Download Lagu Campursari Didi Kempot - Pancen oke.mp3

Lirik Lagu Campursari Didi Kempot - Pancen oke

Kripik pisang, asli saking lampung
Enak tenan kemripik sinten sing purun
[Sing apik di sengkuyung, kanthi ayuk lan rukun]
Lahir batin mbangun propinsi lampung

[Tapioka], telo dados glepung
Gaplek garing digiling mlebu ning karung
[Ojo pusing lan bingung, yen wis mantep lan purun]
Programe pak andy achmad, ayo didukung

[Nandur telo neng galengan],
[Yen iyo kudu sing tenan]
Yen wis seneng,
Ayo mlaku bebarengan ngan..ngan..ngan..ngann


[Pak andy achmad, pancen oke]
Ayo disengkuyung, ben klakon karepe
[Pak andy achmad, pancen oke]
Mugo-mugo kasembadan penggayuhe

[Nandur tomat, ning ngarep omah]
Disirami wis suwe ra ono jawah
[Pak andy achmad, piyantune ramah],
Mugo-mugo biso gawe rakyat bungah

reff :

kembali ke atas..kripik pisang,asli…
Dangdut Koplo
About
Campursari Didi Kempot - Pancen oke - written by Dangdut Koplo , published at 5/19/2012 12:04:00 AM, categorized as Didi Kempot
Comment disabled

Disclaimer : No Mp3 files are cached or stored on the www.topkoplo.com servers, all data comes from various different sources on the internet. Do not download copyrighted material without permission. www.topkoplo.com is a music search engine designed for LEGAL entertainment purposes only. We only help to search for mp3 files only, not to search for song lyrics, chord guitar, porn videos, hot pictures, nude pictures, sex stories, or other pornographic content.

Cari Lagu

Request Lagu

Nama

Email *

Pesan *

Theme designed by Damzaky - Published by Proyek-Template
Powered by Blogger