Topkoplo.com tempat download lagu mp3 dangdut koplo campursari gratis lirik lagu dan video dari youtube

Campursari Didi Kempot - Terminal tirtonadi

by Dangdut Koplo , at 5/18/2012 10:34:00 PM
Silahkan Download Mp3 Dangdut koplo dan Campursari Koleksi Top koplo
Special campursari koleksi Didi Kempot
MONGGO DOWNLOAD


Download Lagu Campursari Didi Kempot - Terminal tirtonadi.mp3

Lirik Lagu Campursari Didi Kempot - Terminal tirtonadi

Nalikane ing tirtonadi, ngenteni tekane bis wayah wengi
Tanganmu tak kanthi, kowe ngucap janji, lungo mesti bali

Rasane ngetung nganti lali,wis pirang taun anggonku ngenteni
Ngenteni sliramu, ning kene tak tunggu, nganti saK elingmu

Mongso rendheng wis ganti ketigo, opo kowe ra kroso
Yen kowe isih seneng lan tresno, kudune kowe kroso

Nalikane ing tirtonadi, ngenteni tekane bis wayah wengi
Tanganmu tak kanthi, kowe ngucap janji, lungo mesti bali

reff :
Wis suwe, wis suwe, wis suwe, kangen sing tak rasakke
Rasane, rasane, rasane, rasane koyo ngene

Ning kene, ning kene, ning kene aku ngenteni kowe
Aku kangen, kangenku mung kanggo kowe


Rasane ngetung nganti lali, wis pirang taun anggonku ngenteni
Ngenteni sliramu, ning kene tak tunggu, nganti saK elingmu

reff :
Wis suwe, wis suwe, wis suwe, kangen sing tak rasakke
Rasane, rasane, rasane, rasane koyo ngene

Ning kene, ning kene, ning kene aku ngenteni kowe
Aku kangen, kangenku mung kanggo kowe

Nalikane ing tirtonadi, ngenteni tekane bis wayah wengi
Tanganmu tak kanthi, kowe ngucap janji, lungo mesti bali

Rasane ngetung nganti lali,wis pirang taun anggonku ngenteni
Ngenteni sliramu, ning kene tak tunggu, nganti saK elingmu

Mongso rendheng wis ganti ketigo, opo kowe ra kroso
Yen kowe isih seneng lan tresno, kudune kowe kroso
Nalikane ing tirtonadi
Dangdut Koplo
About
Campursari Didi Kempot - Terminal tirtonadi - written by Dangdut Koplo , published at 5/18/2012 10:34:00 PM, categorized as Didi Kempot
Comment disabled

Disclaimer : No Mp3 files are cached or stored on the www.topkoplo.com servers, all data comes from various different sources on the internet. Do not download copyrighted material without permission. www.topkoplo.com is a music search engine designed for LEGAL entertainment purposes only. We only help to search for mp3 files only, not to search for song lyrics, chord guitar, porn videos, hot pictures, nude pictures, sex stories, or other pornographic content.

Cari Lagu

Request Lagu

Nama

Email *

Pesan *

Theme designed by Damzaky - Published by Proyek-Template
Powered by Blogger