Topkoplo.com tempat download lagu mp3 dangdut koplo campursari gratis lirik lagu dan video dari youtube

Duta Nada Puspa Arum - Pacitan Madiun ( Live TVRI )

by Dangdut Koplo , at 5/20/2012 10:18:00 PM
Silahkan Download Mp3 Dangdut koplo dan Campursari Koleksi Top koplo
Special campursari koleksi Duta Nada Puspa Arum Pacitan
MONGGO DOWNLOAD
Lirik Lagu Campursari Duta Nada Puspa Arum - Pacitan Madiun

Download Lagu Campursari Duta Nada Puspa Arum - Pacitan Madiun.mp3

Jan-jane atiku sih durung tego
Ninggalne sliramu bocah sing manis
Nanging lenggono rasane atiku
Amergo sliramu isih ngudi ilmu

Jan-jane atiku koyo diiris
Yen kelingan, marang sliramu sing manis
Pacitan madiun saksi tresnaku
Enggal bali wong bagus, kowe tak tunggu

Pacitan madiun liwat selaung
Tak ubengi tanpo duwe roso getun
Yo mengkono tresnaku ra munggah medhun
Ora koyo dalan pacitan madiun

Pacitan madiun liwat josari
Ninggal janji nganti tekane saiki
Ayo kabeh podo tansah memuji
Mugo-mugo gusti tansah ngijabahi
Opo reff :
Jan-jane atiku sih durung tego
Ninggalne sliramu bocah sing manis
Nanging lenggono rasane atiku
Amergo sliramu isih ngudi ilmu

Jan-jane atiku koyo diiris
Yen kelingan, marang sliramu sing manis
Pacitan madiun saksi tresnaku
Enggal bali wong bagus, kowe tak tunggu

Pacitan madiun liwat selaung
Tak ubengi tanpo duwe roso getun
Yo mengkono tresnaku ra munggah medhun
Ora koyo dalan pacitan madiun

Pacitan madiun liwat josari
Ninggal janji nganti tekane saiki
Ayo kabeh podo tansah memuji
Mugo-mugo gusti tansah ngijabahi
Dangdut Koplo
About
Duta Nada Puspa Arum - Pacitan Madiun ( Live TVRI ) - written by Dangdut Koplo , published at 5/20/2012 10:18:00 PM, categorized as Duta Nada Puspa Arum
Comment disabled

Disclaimer : No Mp3 files are cached or stored on the www.topkoplo.com servers, all data comes from various different sources on the internet. Do not download copyrighted material without permission. www.topkoplo.com is a music search engine designed for LEGAL entertainment purposes only. We only help to search for mp3 files only, not to search for song lyrics, chord guitar, porn videos, hot pictures, nude pictures, sex stories, or other pornographic content.

Cari Lagu

Request Lagu

Nama

Email *

Pesan *

Theme designed by Damzaky - Published by Proyek-Template
Powered by Blogger