Topkoplo.com tempat download lagu mp3 dangdut koplo campursari gratis lirik lagu dan video dari youtube

Campursari Didi Kempot Kalung Emas

by Dangdut Koplo , at 10/29/2012 12:50:00 AM
Download campursari Didi Kempot Kalung Emas siap mengisi waktu luang anda dengan mp3 lagu campursari Didi Kempot Kalung Emas serta gratis liriknya yang dapat anda unduh koleksi Top Dangdut Koplo Campursari spesial Didi Kempot.
Lirik Lagu Kalung Emas Didi Kempot
Kalung emas sing ono gulumu
Saiki wis malih dadi biru
Luntur koyo tresnamu
Luntur koyo atimu
Ra nyono kowe lali karo aku

Kalung emas ku mbiyen tak tuku
Tak pasrahke mung kanggo sliramu
Gedhe roso tresnaku
Yo mung kanggo sliramu
Ra nyono kowe lali karo aku
reff :
Loro atiku,atiku kelaran loro
Rasaning nganti tembus ning dhodho

Nangisku iki
Mergo kowe sing nggarai
Kebangeten opo salahku iki
Opo dosaku iki












Download Campursari Didi Kempot Kalung Emas
Dangdut Koplo
About
Campursari Didi Kempot Kalung Emas - written by Dangdut Koplo , published at 10/29/2012 12:50:00 AM, categorized as CAMPURSARI , Didi Kempot
Comment disabled

Disclaimer : No Mp3 files are cached or stored on the www.topkoplo.com servers, all data comes from various different sources on the internet. Do not download copyrighted material without permission. www.topkoplo.com is a music search engine designed for LEGAL entertainment purposes only. We only help to search for mp3 files only, not to search for song lyrics, chord guitar, porn videos, hot pictures, nude pictures, sex stories, or other pornographic content.

Cari Lagu

Request Lagu

Nama

Email *

Pesan *

Theme designed by Damzaky - Published by Proyek-Template
Powered by Blogger