Topkoplo.com tempat download lagu mp3 dangdut koplo campursari gratis lirik lagu dan video dari youtube

Tembang Kangen Erna Risty New Cobra Vol 11

by Dangdut Koplo , at 4/22/2013 01:50:00 PM
Download mp3 lagu campursari Tembang Kangen Erna Risty New Cobra Vol 11gratis lirik lagu tembang kangen album campursari new cobra vol 11. Ayo buat yang lagi kangen kangenan silahkan dikoleksi lagu jandut new cobra ini.

Lirik Lagu Tembang Kangen Campursari
Wayah wengi udan grimis, ra uwis-uwis
Banyu kang tumetes, dadi saksi nggonku nangis
Wong sing tak tresnani, tego ningglake aku
Suwung jeroning uripku, yen ora ono sliramu...

Sumilire angin tansah ndudul kalbu
Roso kang tak empet agawe loro dodoku
Liwat tembang kangen, mugo biso dadi tombo
Tombo kangen iki, nandang wuyung rino wengi...

Liwat tembang kangen, aku titip tresno
Opo pancen sliramu, uwis ora kroso
Liwat tembang kangen, aku titip sayang
Tresnaku mring sliramu, ora biso ilang...

Opo lali opo pancen wis ra ngerti
Sak tenane aku, mung tansah setyo ngenteni
Ngenteni baline endah manise esemmu
Liwat tembang kangen, iki wujud katresnanku...

Download Mp3 Tembang Kangen Erna Risty New Cobra
Dangdut Koplo
About
Tembang Kangen Erna Risty New Cobra Vol 11 - written by Dangdut Koplo , published at 4/22/2013 01:50:00 PM, categorized as New Cobra , New Cobra Vol.11
Comment disabled

Disclaimer : No Mp3 files are cached or stored on the www.topkoplo.com servers, all data comes from various different sources on the internet. Do not download copyrighted material without permission. www.topkoplo.com is a music search engine designed for LEGAL entertainment purposes only. We only help to search for mp3 files only, not to search for song lyrics, chord guitar, porn videos, hot pictures, nude pictures, sex stories, or other pornographic content.

Cari Lagu

Request Lagu

Nama

Email *

Pesan *

Theme designed by Damzaky - Published by Proyek-Template
Powered by Blogger