Topkoplo.com tempat download lagu mp3 dangdut koplo campursari gratis lirik lagu dan video dari youtube

Tresno Kapendem Erna Risty New Cobra Campursari Vol 11

by Dangdut Koplo , at 4/30/2013 03:36:00 PM
Top koplo, download mp3 lagu campursari Tresno Kapendem Erna Risty New Cobra jandut album campursari new cobra vol 11 yang dibawakan penyanyi cantik Erna Risty.

Lirik Lagu Campursari Tresno Kapendem New Cobra
Tresno sing ning dodo tak jogo ing sabendino
Tresno ning ati tak uri-uri saben wengi
Tresno kang rembuyung nambahi ati kang wuyung
Nganti tresnaku tansah cinanggung...

Lintang lan rembulan dadi saksi janji suci
Endahe kahanan iso gawe sengsem ati
Angin kang sumilir amiyak suasono sepi
Aku lan sliramu keiket janji...

Aku titah sudro tanpo bondo tanpo rupo
Uripku kesrakap tanpo drajat tanpo pangkat
Amung tresno tulus pisungsung kanggo sliramu
Tampanen uripku ugo jiwo lan ragaku
Tak suwun mring gusti saben awan lan wengi
Aku sliramu tansah nyawiji...

Download Mp3 Tresno Kapendem Erna Risty New Cobra Campursari
Dangdut Koplo
About
Tresno Kapendem Erna Risty New Cobra Campursari Vol 11 - written by Dangdut Koplo , published at 4/30/2013 03:36:00 PM, categorized as New Cobra , New Cobra Vol.11
Comment disabled

Disclaimer : No Mp3 files are cached or stored on the www.topkoplo.com servers, all data comes from various different sources on the internet. Do not download copyrighted material without permission. www.topkoplo.com is a music search engine designed for LEGAL entertainment purposes only. We only help to search for mp3 files only, not to search for song lyrics, chord guitar, porn videos, hot pictures, nude pictures, sex stories, or other pornographic content.

Cari Lagu

Request Lagu

Nama

Email *

Pesan *

Theme designed by Damzaky - Published by Proyek-Template
Powered by Blogger