Topkoplo.com tempat download lagu mp3 dangdut koplo campursari gratis lirik lagu dan video dari youtube

Jaket Iki Vivi Rosalita Om Mutiara Campursari

by Dangdut Koplo , at 5/31/2013 10:58:00 PM
Top koplo.com download mp3 lagu dangdut koplo Jaket Iki Vivi Rosalita Om Mutiara Campursari gratis dan free lirik lagu Jaket iki oleh orekes melayu Mutiara penyanyi Vivi rosalita. Lagu ini lebih dikenal dengan Prapatan jalan mastrip.

Lirik Lagu Jaket Iki Campursari
Langit mendhung tumiyung
Mudun ngebis udan grimis
Esemu wis mapakake aku
Mbok lepas jaketmu, njur mlayoni aku
Kangen tak suntek, ing rangkulanmu

Prapatan jalan mastrip, saksi ketemuan iki
Nadyan tanpo ucap, aku ngerti
Sorot ing mripatmu, kebak kangen rindu
Gerimis soyo deres, nganti podho ora ngerteni

Nganggo jaketmu iki, udan gerimis mbok payungi
Tondho katresnanmu, sak tenane aku ngerti
Nganggo jaketmu iki,udan gerimis mbok payungi
Mergo jaket iki, tresnaku sansoyo gati...

Download Mp3 Lagu Jaket Iki Vivi Rosalita Om Mutiara
Dangdut Koplo
About
Jaket Iki Vivi Rosalita Om Mutiara Campursari - written by Dangdut Koplo , published at 5/31/2013 10:58:00 PM, categorized as Om Mutiara
Comment disabled

Disclaimer : No Mp3 files are cached or stored on the www.topkoplo.com servers, all data comes from various different sources on the internet. Do not download copyrighted material without permission. www.topkoplo.com is a music search engine designed for LEGAL entertainment purposes only. We only help to search for mp3 files only, not to search for song lyrics, chord guitar, porn videos, hot pictures, nude pictures, sex stories, or other pornographic content.

Cari Lagu

Request Lagu

Nama

Email *

Pesan *

Theme designed by Damzaky - Published by Proyek-Template
Powered by Blogger