Topkoplo.com tempat download lagu mp3 dangdut koplo campursari gratis lirik lagu dan video dari youtube

Odol Odol Tali Kutang Djodik Seboel Dharma Putra Budoyo

by Dangdut Koplo , at 5/23/2013 01:54:00 AM
Top koplo.com Download lagu campursari jandut Odol Odol Tali Kutang Djodik Seboel Dharma Putra Budoyo gratis mp3, video lirik lagu Odol odol tali kutang yang dibawakan oleh Djodik Seboel new cobra.

Lirik Lagu Odol Odol Tali Kutang Campursari
Tak rewangi aku ngasong turut embong
Kanggo kowe bocah ayu denok deblong
Ora ketang utang nyelang nganti wirang
Kanggo kowe rondo manis sing tak sayang
Dodolan turut ndalan dodol garut lan bengkoang
Kue lapis kanthi bikang odol odol tali kutang

Jarene kowe kerso najan aku bocah ndeso
Sing penting dadi lan nduweni tresno
Nyatane kowe lungo ora pamit ora kondo
Bopo biyungku temekane loro
Omah sawah wes melayang 
Kebo sapi kabeh ilang kanggo mangan odol odol tali kutang

Dangdut Koplo
About
Odol Odol Tali Kutang Djodik Seboel Dharma Putra Budoyo - written by Dangdut Koplo , published at 5/23/2013 01:54:00 AM, categorized as Om Dharma Putra
Comment disabled

Disclaimer : No Mp3 files are cached or stored on the www.topkoplo.com servers, all data comes from various different sources on the internet. Do not download copyrighted material without permission. www.topkoplo.com is a music search engine designed for LEGAL entertainment purposes only. We only help to search for mp3 files only, not to search for song lyrics, chord guitar, porn videos, hot pictures, nude pictures, sex stories, or other pornographic content.

Cari Lagu

Request Lagu

Nama

Email *

Pesan *

Theme designed by Damzaky - Published by Proyek-Template
Powered by Blogger