Topkoplo.com tempat download lagu mp3 dangdut koplo campursari gratis lirik lagu dan video dari youtube

Nasibku Eny Sagita Om Sagita Vol 11

by Dangdut Koplo , at 6/26/2013 04:00:00 PM
Download mp3 dangdut koplo campursari jandhut Nasibku Eny Sagita Om Sagita Vol 11 gratis lirik lagu nasibku yang dipopulerkan oleh Tedjo

Lirik Lagu Campursari Nasibku
Opo atimu digawe soko watu
Opo batinmu ketutupan gunung sewu
Biyen kowe kondo, mung aku sing mbok tresno
Ora bakal ono tresnane wong liyo...

Remuk atiku ajuring uripku
Tak gowo nganti pungkasing umurku,
Loro aku loro, gelo atiku gelo
Nyatane saiki dadine cidro...

Mesem ngguyu jroning uripmu
Udan eluh ning pipiku
Seneng bungah njero atimu
Nangis lan njerit jroning dodhoku...

Ora ngiro aku ra ngiro
Mbiyen seneng dadi nelongso
Manis janji mung ono lambe
Saiki pahit dadine...

Download Mp3 Nasibku Eny Sagita Om Sagita
Dangdut Koplo
About
Nasibku Eny Sagita Om Sagita Vol 11 - written by Dangdut Koplo , published at 6/26/2013 04:00:00 PM, categorized as OM SAGITA , Om Sagita Album Ngamen 11
Comment disabled

Disclaimer : No Mp3 files are cached or stored on the www.topkoplo.com servers, all data comes from various different sources on the internet. Do not download copyrighted material without permission. www.topkoplo.com is a music search engine designed for LEGAL entertainment purposes only. We only help to search for mp3 files only, not to search for song lyrics, chord guitar, porn videos, hot pictures, nude pictures, sex stories, or other pornographic content.

Cari Lagu

Request Lagu

Nama

Email *

Pesan *

Theme designed by Damzaky - Published by Proyek-Template
Powered by Blogger