Topkoplo.com tempat download lagu mp3 dangdut koplo campursari gratis lirik lagu dan video dari youtube

Kok Nesu Kok Marah Wiwik Sagita Om Sera

by Dangdut Koplo , at 7/09/2013 03:53:00 PM
Download mp3 dangdut koplo Kok Nesu Kok Marah Wiwik Sagita Om Sera gratis lirik lagu Kok Nesu Kok Marah Ciptaan Arwin Cayder / Noerudin.

Lirik Lagu Kok Nesu Kok Marah
Lho, mung ngono wae kok nesu
Lho, mung ngono wae kok mrengut
Kamongko mung guyon wae
Malah ndadekke laramu...
Lho, mung ngono wae kok nesu
Lho, mung ngono wae kok mrengut
Sak tenane ora ngiro
Yen ndadekne kowe gelo
Lho, mung ngono wae kok nesu...

Opo mergo aku
Ora gelem mbok sayang
Banjur kowe sujono
Malah nganggep bosen mring sliramu...
Tembungku mung guyonan
Jan-jane ra temenan
Mung kepingin mbedo
Nanging nyatane kowe gelo
Ora usah gagak nesu,tresnaku sliramu...

Download Mp3 Kok Nesu Kok Marah Wiwik Sagita Om Sera
Dangdut Koplo
About
Kok Nesu Kok Marah Wiwik Sagita Om Sera - written by Dangdut Koplo , published at 7/09/2013 03:53:00 PM, categorized as Om Sera , Om Sera Album Chaiya Chaiya , Wiwik Sagita
Comment disabled

Disclaimer : No Mp3 files are cached or stored on the www.topkoplo.com servers, all data comes from various different sources on the internet. Do not download copyrighted material without permission. www.topkoplo.com is a music search engine designed for LEGAL entertainment purposes only. We only help to search for mp3 files only, not to search for song lyrics, chord guitar, porn videos, hot pictures, nude pictures, sex stories, or other pornographic content.

Cari Lagu

Request Lagu

Nama

Email *

Pesan *

Theme designed by Damzaky - Published by Proyek-Template
Powered by Blogger