Topkoplo.com tempat download lagu mp3 dangdut koplo campursari gratis lirik lagu dan video dari youtube

Joko Mlarat Yusnia Paramitha New Cobra Live Kediri

by Dangdut Koplo , at 8/26/2013 05:05:00 PM
Download mp3 dangdut koplo jandhut campursari Joko Mlarat Yusnia Paramitha New Cobra Live Kediri gratis lirik lagu joko mlarat versi jaranan dangdut.

Lirik Lagu Joko Mlarat
Wiwit biyen mulo aku lak wis kondho
Aku wong nisto tanpa bondho dunyo
Joko mlarat wong tuwomu pangkat
Aku rekoso uripmu wis mulyo

Iki wis wancine kowe di daupke
Karo prio bagus sing podho sugihe
Ora nyono lan ora nglegewo
Yen sliramu tego polo kromo

Srengenge ngulon parane
Yen bengi rembulan jenenge
Koyo ngene rasane wong ora nduwe
Tresno tenan kok anggep sepele

Srengenge ngulon parane
Yen bengi rembulan jenenge
Isuk tempe sorene dadi dhele
Tresnamu mung abang abang lambe

Download Mp3 Joko Mlarat Yusnia Paramitha New Cobra
Dangdut Koplo
About
Joko Mlarat Yusnia Paramitha New Cobra Live Kediri - written by Dangdut Koplo , published at 8/26/2013 05:05:00 PM, categorized as New Cobra , New Cobra Live Kediri
Comment disabled

Disclaimer : No Mp3 files are cached or stored on the www.topkoplo.com servers, all data comes from various different sources on the internet. Do not download copyrighted material without permission. www.topkoplo.com is a music search engine designed for LEGAL entertainment purposes only. We only help to search for mp3 files only, not to search for song lyrics, chord guitar, porn videos, hot pictures, nude pictures, sex stories, or other pornographic content.

Cari Lagu

Request Lagu

Nama

Email *

Pesan *

Theme designed by Damzaky - Published by Proyek-Template
Powered by Blogger