Topkoplo.com tempat download lagu mp3 dangdut koplo campursari gratis lirik lagu dan video dari youtube

Bojo Wayuh Agung Juanda Om Mutiara

by Dangdut Koplo , at 11/29/2013 04:06:00 PM
Download mp3 dangdut koplo campursari Bojo Wayuh Agung Juanda Om Mutiara gratis lirik lagu.

Judul : Bojo Wayuh
Artis : Agung juanda feat Novi andarista
Album : Mutiara Campursari
Genre : Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu Bojo Wayuh
Coba mreneo dik bojoku sayang
Kowe arep tak jak rundingan
Opo ora pingin ndue momongan
Tak rabi wayuh golek keturunan...

Iwake sepat mas iwak kuniran
Wes ra kuat dadi pikiran
Opo enake mas gendhong momongan
Yen toh mung dadi bojo wayuhan...

Jarene sopo sing akeh bojone
Tambah akeh rejekine
Jo kuwatir seje wonge
Iku jare seje sandang lan pangane...

Ojo nuruti sing durung pasti
Timbang kuciwo lan loro nembe mburine
Jarene wong wadon diwayuh lilo
Wong wadon atine mulyo
Jo kuwatir senajan kowe
Mbok tuo tresnaku tak bagi podo
Urip nang ndunyo kudu waspodo
Mulo sing eling marang nembah sing kuoso...

Download Mp3 Bojo Wayuh Agung Juanda Om Mutiara
Dangdut Koplo
About
Bojo Wayuh Agung Juanda Om Mutiara - written by Dangdut Koplo , published at 11/29/2013 04:06:00 PM, categorized as Dangdut Koplo , Om Mutiara
Comment disabled

Disclaimer : No Mp3 files are cached or stored on the www.topkoplo.com servers, all data comes from various different sources on the internet. Do not download copyrighted material without permission. www.topkoplo.com is a music search engine designed for LEGAL entertainment purposes only. We only help to search for mp3 files only, not to search for song lyrics, chord guitar, porn videos, hot pictures, nude pictures, sex stories, or other pornographic content.

Cari Lagu

Request Lagu

Nama

Email *

Pesan *

Theme designed by Damzaky - Published by Proyek-Template
Powered by Blogger