Topkoplo.com tempat download lagu mp3 dangdut koplo campursari gratis lirik lagu dan video dari youtube

Nagih Janji Lilin Herlina New Pallapa

by Dangdut Koplo , at 11/29/2013 03:29:00 PM
Download mp3 dangdut koplo campursari Nagih Janji Lilin Herlina New Pallapa gratis lirik lagu.

Judul : Nagih Janji
Artis : Lilin Herlina Feat Agung Juanda
Album : New Pallapa Campursari
Genre : Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu Nagih Janji
Kelingan rikolo urip bebarengan
Bungah susah kabeh ra dadi alangan
Senadyan sedino mung mangan sepisan
Ati seneng anggone urip bebayan

Nanging saiki uripmu wis mulyo
Banjur lali rikolo jaman semono
Mangan enak turu penak kerjo penak
Njur lali marang aku sing ngrumat anak

Tego tenan sliramu marang awakku
Mbok tinggal lungo suwe opo lali aku
Saiki tak tagih sing dadi janjimu
Lali aku ojo lali anakmu

Anakmu saiki wis gede gede
Pingin nyuwun pirso sopo to bapake
Udan tangis atiku tambah nelongso
Ning atiku bioso yombok sio sio

Yo pancen wis suwe anggonku lungo
Nggonku urip adu nasib ono kutho
Aku ninggal anak bojo lan wongtuwo
Urip ning ndeso tansah keloro-loro

Pancen saiki uripku wis mukti
Nanging ojo mbok anggep aku wis lali
Jroning ati mung tansah ono sliramu
Luwih luwih dadi sumpah jroning atiku

Pancen wis dadi sumpah jroning atiku
Yen durung biso keturutan karepku
Aku ra bakal lali mring wekasanmu
Mung tak jaluk sabar ngenteni tekanku

Yen anakmu takon sopo bapake
Kuwi kabeh ngono wis ono benere
Kandanono aku sih nyambut gawe
Nggo mulyake anakmu klawan kowe...

Download Mp3 Nagih Janji Lilin Herlina New Pallapa
Dangdut Koplo
About
Nagih Janji Lilin Herlina New Pallapa - written by Dangdut Koplo , published at 11/29/2013 03:29:00 PM, categorized as Dangdut Koplo , OM PALAPA
Comment disabled

Disclaimer : No Mp3 files are cached or stored on the www.topkoplo.com servers, all data comes from various different sources on the internet. Do not download copyrighted material without permission. www.topkoplo.com is a music search engine designed for LEGAL entertainment purposes only. We only help to search for mp3 files only, not to search for song lyrics, chord guitar, porn videos, hot pictures, nude pictures, sex stories, or other pornographic content.

Cari Lagu

Request Lagu

Nama

Email *

Pesan *

Theme designed by Damzaky - Published by Proyek-Template
Powered by Blogger