Topkoplo.com tempat download lagu mp3 dangdut koplo campursari gratis lirik lagu dan video dari youtube

Tak Lali Lali Tasya Rusmala Om Mutiara

by Dangdut Koplo , at 11/30/2013 04:36:00 PM
Download lagu mp3 dangdut koplo campursari Tak Lali Lali Tasya Rusmala Om Mutiara gratis lirik.

Judul : Tak Lali Lali
Artis : Tasya Rusmala
Album : Mutiara Campursari
Genre : Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu Tak Lali Lali
Tak lali lali kok mekso isih kelingan
Ning njero ati mbok iseni tembung sayang
Rino lan wengi tansah mbedo ati
Kowe ra ngerti aku iki ora biso lali...

Tak eling eling kok malah nambahi koming
Trus montang manting mbok pameri body mejing
Nuruti karepmu gawe seneng ati
Kowe ra ngerti aku iki bingung noto ati...

Jo ngono jo ngono ojo ngono mung mbedo atiku
Suaramu solahmu gayamu gawe mumet sirahku..
Yen nganti yen nganti yen nganti ora kuat atiku
Tak turuti mas emboh dadine ra ngerti...

Tak lali lali kok mekso isih kelingan
Ning njero ati mbok iseni tembung sayang
Rino lan wengi tansah mbedo ati
Kowe ra ngerti aku iki ora biso lali...

Download Mp3 Tak Lali Lali Tasya Rusmala Om Mutiara
Dangdut Koplo
About
Tak Lali Lali Tasya Rusmala Om Mutiara - written by Dangdut Koplo , published at 11/30/2013 04:36:00 PM, categorized as Dangdut Koplo , Om Mutiara
Comment disabled

Disclaimer : No Mp3 files are cached or stored on the www.topkoplo.com servers, all data comes from various different sources on the internet. Do not download copyrighted material without permission. www.topkoplo.com is a music search engine designed for LEGAL entertainment purposes only. We only help to search for mp3 files only, not to search for song lyrics, chord guitar, porn videos, hot pictures, nude pictures, sex stories, or other pornographic content.

Cari Lagu

Request Lagu

Nama

Email *

Pesan *

Theme designed by Damzaky - Published by Proyek-Template
Powered by Blogger