Topkoplo.com tempat download lagu mp3 dangdut koplo campursari gratis lirik lagu dan video dari youtube

Layang Soko Taiwan Neo Sari Om Mutiara

by Dangdut Koplo , at 12/02/2013 02:40:00 PM
Download lagu mp3 dangdut koplo campursari Layang Soko Taiwan Neo Sari Om Mutiara gratis lirik.


Lirik lagu Layang Soko Taiwan
Nganti saiki aku tansah ngenteni
Nganti suk kapan anggonmu enggal bali
Kiro kiro wis petang taun lawase
Anggonmu lungo melu dadi TKI...

Nganti saiki aku tansah ngugemi
Nganti ing tembe aku setyo ing janji
Tak antu antu nganti tekan seprene
Kok panggah wae durung ono kabare...

Ora tak nyono-nyono aku nompo nawolo
Gawe sesek ing dodo
Layang soko taiwan dungo critamu ing paran
Kowe durung bisa bali majikanmu nggondeli...

Download Mp3 Layang Soko Taiwan Neo Sari Om Mutiara
Dangdut Koplo
About
Layang Soko Taiwan Neo Sari Om Mutiara - written by Dangdut Koplo , published at 12/02/2013 02:40:00 PM, categorized as Dangdut Koplo , Om Mutiara
Comment disabled

Disclaimer : No Mp3 files are cached or stored on the www.topkoplo.com servers, all data comes from various different sources on the internet. Do not download copyrighted material without permission. www.topkoplo.com is a music search engine designed for LEGAL entertainment purposes only. We only help to search for mp3 files only, not to search for song lyrics, chord guitar, porn videos, hot pictures, nude pictures, sex stories, or other pornographic content.

Cari Lagu

Request Lagu

Nama

Email *

Pesan *

Theme designed by Damzaky - Published by Proyek-Template
Powered by Blogger