Topkoplo.com tempat download lagu mp3 dangdut koplo campursari gratis lirik lagu dan video dari youtube

Prapatan Sleko Didi Kempot

by Dangdut Koplo , at 3/29/2014 01:37:00 PM
Download mp3 campursari Prapatan Sleko Didi Kempot gratis lirik lagu dan video prapatan sleko penyanyi didi kempot publish by Top Koplo 4.9 Mb


Lirik Lagu Prapatan Sleko
Neng kutho Mediun
Tanganmu tak tuntun
Naliko semono neng ati rasane bingung
Janji sedino lungo ra nganti setahun
Nanging seprene muleh wes ora purun...

Saben liwat bangjo
Neng prapatan sleko
Pengen nangis eling
Naliko isih wong loro
Rino lan wengi kowwe tak anti anti
Neng mediun tak suwun enggalo bali...

Yen wes emoh bali
Ning ojo ngene iki
Mesakno aku sing isih nresnani
Yen wes emoh mulih
Ning ojo nggawe sedih
Seprene tresnaku ra biso ngalih...

Download Mp3 Prapatan Sleko Didi Kempot
Dangdut Koplo
About
Prapatan Sleko Didi Kempot - written by Dangdut Koplo , published at 3/29/2014 01:37:00 PM, categorized as CAMPURSARI , Didi Kempot
Comment disabled

Disclaimer : No Mp3 files are cached or stored on the www.topkoplo.com servers, all data comes from various different sources on the internet. Do not download copyrighted material without permission. www.topkoplo.com is a music search engine designed for LEGAL entertainment purposes only. We only help to search for mp3 files only, not to search for song lyrics, chord guitar, porn videos, hot pictures, nude pictures, sex stories, or other pornographic content.

Cari Lagu

Request Lagu

Nama

Email *

Pesan *

Theme designed by Damzaky - Published by Proyek-Template
Powered by Blogger