Topkoplo.com tempat download lagu mp3 dangdut koplo campursari gratis lirik lagu dan video dari youtube

Lilo Didi Kempot Om Sera

by Dangdut Koplo , at 9/27/2014 04:43:00 PM
Download lagu Lilo Didi Kempot Om Sera 4.9 Mb dangdut koplo lilo versi om sera gratis lirik


Lirik Lagu Lilo Didi Kempot

Opo wis ora kelingan,
Sumpah janjimu mung marang aku,
Sineksen lintang rembulan,
Jarene tresnamu mung, kanggo aku..

Wis nganti pitung ketigo ,
Nanging sliramu, ora kirim warto
Banjur saiki wis teko,
Kowe malah gandeng prawan liyo..

Ora nyono ora ngiro,
Kowe medhot taline asmoro,
Tresnaku kang tulus suci,
Ra mbok jogo, malah mbok blenjani..

Opo pancen wis nasibku,
Kudu pisahan karo sliramu,
Nanging abot jroning ati,
Mergo aku ra melu nduweni..

Lilo atiku wis lilo,
Nadyan batinku keloro-loro,
Nanging aku ra kuwowo,
Mergo atiku, wis kebacut tresno..
Judul lagu  Lilo
Tipe file  Mp3
File size  4.9 Mb
Original  Didi kempot
Artis  Didi kempot
Album  Om Sera Didi Kempot
Genre  Dangdut koplo campursari
Bitrate  128 Kbps
Duration  0:05:10
 Download Mp3 Lilo Didi Kempot Om Sera
Dangdut Koplo
About
Lilo Didi Kempot Om Sera - written by Dangdut Koplo , published at 9/27/2014 04:43:00 PM, categorized as Om Sera , Om Sera Didi Kempot
Comment disabled

Disclaimer : No Mp3 files are cached or stored on the www.topkoplo.com servers, all data comes from various different sources on the internet. Do not download copyrighted material without permission. www.topkoplo.com is a music search engine designed for LEGAL entertainment purposes only. We only help to search for mp3 files only, not to search for song lyrics, chord guitar, porn videos, hot pictures, nude pictures, sex stories, or other pornographic content.

Cari Lagu

Request Lagu

Nama

Email *

Pesan *

Theme designed by Damzaky - Published by Proyek-Template
Powered by Blogger