Campursari Didi Kempot - Aku dudu rojo

Silahkan Download Mp3 Dangdut koplo dan Campursari Koleksi Top koplo
Special campursari koleksi Didi Kempot

MONGGO DOWNLOAD

Download Lagu Campursari Didi Kempot - Aku dudu rojo.mp3

Lirik
Lagu Campursari Didi Kempot - Aku dudu rojo

Aku pancen wong sing tuno aksoro
Ora biso nulis, ora biso moco
Nanging ati iki isih nduwe roso
Roso tresno koyo tumprape manungso

Aku pancen uwong cilik rakoyo rojo
Biso mangan wae aku uwis trimo
Nanging ati iki isih nduwe roso
Jroning batin sak tenane pengen kondho

Pupus godhong gedhang
Ajang pincuk saiki wis ra kelingan
Biting pringe garing
Mbok apusi awakku yo nganti gering

Klaras godhong gedhang
Sing tak gagas saiki wis ra kelingan
Tiwas ketiwasan
Melu nandur tresno aku ra keduman

Aku pancen wong sing tuno aksoro
Ora biso nulis, ora biso moco
Nanging ati iki isih nduwe roso
Roso tresno koyo tumprape manungso

Reff :
Pupus godhong gedhang
Ajang pincuk saiki wis ra kelingan
Biting pringe garing
Mbok apusi awakku yo nganti gering

Klaras godhong gedhang
Sing tak gagas saiki wis ra kelingan
Tiwas ketiwasan
Melu nandur tresno aku ra keduman

Aku pancen uwong cilik rakoyo rojo
Biso mangan wae aku uwis trimo
Nanging ati iki isih nduwe roso
Jroning batin sak tenane pengen kondo

0 Response to "Campursari Didi Kempot - Aku dudu rojo"