Om palapa - Nating roso ( Lilin herlina feat Brodin )

Silahkan Download Mp3 Dangdut koplo dan Campursari Koleksi Top koplo
Special campursari koleksi Om palapa
MONGGO DOWNLOAD
Lirik Lagu Campursari Om palapa - Nating roso

Download Lagu Campursari Om palapa - Nating roso.mp3

Bocah ayu bocah manis, calon bojoku
Aku takon, piye manteping atimu
Milih bojo, ojo nyelak’i bathinmu, gendhuk
Pilih mlarat, opo sing sugih bandaku

Sugih mlarat, kanggoku ora ukuran
Paling penting, ugemi roso katresnan
Nadyan mlarat, dilambari kasih sayang
Kangmas, tanggung jawab sregep golek sandang pangan

Nadyan sugih, nadyan sugih, nadyan sugih
Gawene mung ngloro ati
Becik mlarat, becik mlarat, becik mlarat
Becik mlarat tresnane suci

Nadyan sugih, nadyan sugih, nadyan sugih
Gawene mung ngloro ati
Becik mlarat, becik mlarat, becik mlarat
Becik mlarat tresnane suci
Opo Jarik disigar mrapat, ojo kelangan batik’e
Sugih opo mlarat, sing penting welas asihe
arik disigar mrapat, ojo kelangan batik’e
Sugih opo mlarat, sing penting welas asihe

reff :
Nadyan sugih, nadyan sugih, nadyan sugih
Gawene mung ngloro ati
Becik mlarat, becik mlarat, becik mlarat
Becik mlarat tresnane suci

Nadyan sugih, nadyan sugih, nadyan sugih
Gawene mung ngloro ati
Becik mlarat, becik mlarat, becik mlarat
Becik mlarat tresnane suci

Jarik disigar mrapat, ojo kelangan batik’e
Sugih opo mlarat, sing penting welas asihe
Jarik disigar mrapat, ojo kelangan batik’e
Sugih opo mlarat, sing penting welas asihe

0 Response to "Om palapa - Nating roso ( Lilin herlina feat Brodin )"