Ikhlas Lilin Herlina Om Sera

Download lagu Ikhlas Lilin Herlina Om Sera 4.1 Mb dangdut koplo campursari mp3

Lirik Lagu Ikhlas Didi Kempot

Trimo mundur timbang loro ati
Tak oyakko wong kono wis lali
Pancen wis nasibku iki
Nandur becik tukule kok dilarani

Trimo ngalah aku wis ra betah
Tak tangisono mung gawe susah
Karepe wis ngajak pisah
Karo aku wis ra karep omah-omah

Nangis aku isin senajan loro ing batin
Aku lilo pisah kanthi lahir batin
Tresno seng rembuyung saiki wis dadi garing
Aku lilo pisah kanthi lahir batin
Judul lagu  Ikhlas
Tipe file  Mp3
File size  4.1 Mb
Original  Didi kempot
Artis  Lilin herlina
Album  Om Sera Didi Kempot
Genre  Dangdut koplo campursari
Bitrate  128 Kbps
Duration  0:04:21
Download Mp3 Ikhlas Om Sera