Joko Lelur Didi Kempot Om Sera

Download lagu Joko Lelur Didi Kempot Om Sera 4.9 Mb mp3 gratis musik pengiring om sera campursari

Lirik Lagu Joko Lelur

Awan-awan turu ndhengkur
Yen bengi kanggo kluyuran
Joko Lelur bocah nganggur
Kang lagi nandang kasmaran

Awan-awan ngombe limun
Limune katutan semut
Awan bengi tansah nglamun
Kelingan mbok Loro Mendut

Apa kowe tega tenan
marang aku kang kasmaran
Aku arep nyemplung sumur
Anane mung sumur kompan..

Aku wani mati tenan
Timbang urip kewirangan
Nanging aku isih wedi
Turu ijen neng kuburan

Joko Lelur kemul sarung
Kelak-kelik ra karuan
Dhasar bocah rada gemblung
Arep mati eling bancak’an
Judul lagu  Joko lelur
Tipe file  Mp3
File size  3.9 Mb
Original  Didi kempot
Artis  Didi kempot
Album  Om Sera Didi Kempot
Genre  Dangdut koplo campursari
Bitrate  128 Kbps
Duration  0:05:14

Download Mp3 Joko Lelur Didi Kempot Om Sera