Mampir Dolly Bocah2e Kempot Om Sera

Download lagu Mampir Dolly Bocah2e Kempot Om Sera dangdut koplo mp3 size 3.7 Mb penyanyi oleh Didi Kempot Cs musik pengiring om sera



Lirik Lagu Mampir Dolly Didi Kempot

Aku bingung kesasar menggok ning dolly
Tenguk tenguk ngelamun ning pinggir kali
Nganti isuk kelingan kowe sing lali
Tak enteni seprene ra bali bali

Tanpo trambul mendem ao ntek loro
Ndas gundulku iku ilang separo
Luntang lantung urip bambung plonga plongo
lali muleh keturon nek emper toko
Lecker lecker lecker coy
Lecker lecker lecker coy

Maafkan aku pacarku sayang
Aku kangen aku wong sing salah dalan
Ngenteni kowe nganti saiki
Aku bingung kesasar menggok gang dolly

Judul lagu  Mapir dolly
Tipe file  Mp3
File size  3.7 Mb
Original  Didi kempot
Artis  Didi kempot CS
Album  Om Sera Didi Kempot
Genre  Dangdut koplo campursari
Bitrate  128 Kbps
Duration  0:03:56

 Download Mp3 Mampir Dolly Om Sera