Orek Orek Didi Kempot Om Sera

Download lagu Orek Orek Didi Kempot Om Sera dangdut koplo mp3 size 4.6 Mb campursari orek orek gratis.



Lirik Lagu Orek Orek Didi Kempot

Orek orek montor mabur
Iki lagu jawa timur
Arek arek ayo kumpul
Joget bareng goyang pinggul
Campur tayub semampil ono ing pundak
Ojo ngawur bojo legrek ning dalan...

Jaran kepang kuda lumping
Kesurupan mangan beling
Joget ngleter ora eling
Bola bali njaluk gendhing...
Download juga Markentut Didi Kempot Om Sera
Kewer kewer...
Njaluk gendhing lali nyawer
Kewer kewer...
Joget nganti keser keser

Campur tayub kledek anyaran
Sing anyar larang regane
Ojo ngawur ojo byayakan
Sing anyar ono sing ndue...

Judul lagu  Orek orek
Tipe file  Mp3
File size  4.6 Mb
Original  Didi kempot
Artis  Didi kempot
Album  Om Sera Didi Kempot
Genre  Dangdut koplo campursari
Bitrate  128 Kbps
Duration  0:04:55
 Download Mp3 Orek Orek Didi Kempot Om Sera