Topkoplo.com tempat download lagu mp3 dangdut koplo campursari gratis lirik lagu dan video dari youtube

Amung Roso Kangen Lilin Herlina New Cobra Vol 11

by Dangdut Koplo , at 4/16/2013 02:12:00 PM
Top Koplo, Download mp3 dangdut koplo campursari Talining Asmoro Lilin Herlina New Cobra gratis lirik album campursari jandhut New Cobra Vol 11 published Top dangdut koplo campursari.

Lirik Lagu Amung Roso Kangen Campursari
Sing tak rasake amung roso kangen
Marang sliramu wong bagus
Nanging aku amung biso nggonku nyimpen roso
Mergo kowe sing tak tresno uwes diduweni wong liyo
Nelongso...

Sumilir angin dadi konco saben wengi
Adem banget tak rasakne
Nanging aku amung biso nangis mbrebes mili
Mergo sing tak tresnani
Uwes ono sing nduweni...

Nangis sakbendino aku nganti asat eluhku
Nandang roso kangen kangen marang sliramu
Nangis sak bendino aku nganti asat eluhku
Nandang roso kangen kangen marang sliramu
Kang mas...

Download Mp3 Amung Roso Kangen Lilin Herlina New Cobra
Dangdut Koplo
About
Amung Roso Kangen Lilin Herlina New Cobra Vol 11 - written by Dangdut Koplo , published at 4/16/2013 02:12:00 PM, categorized as New Cobra , New Cobra Vol.11
Comment disabled

Disclaimer : No Mp3 files are cached or stored on the www.topkoplo.com servers, all data comes from various different sources on the internet. Do not download copyrighted material without permission. www.topkoplo.com is a music search engine designed for LEGAL entertainment purposes only. We only help to search for mp3 files only, not to search for song lyrics, chord guitar, porn videos, hot pictures, nude pictures, sex stories, or other pornographic content.

Cari Lagu

Request Lagu

Nama

Email *

Pesan *

Theme designed by Damzaky - Published by Proyek-Template
Powered by Blogger