Topkoplo.com tempat download lagu mp3 dangdut koplo campursari gratis lirik lagu dan video dari youtube

Cupet Ati Mona Ochan New Cobra Vol 11

by Dangdut Koplo , at 4/18/2013 04:04:00 PM
Top Koplo, Download lagu dangdut koplo campursari jaranan dangdut Cupet Ati Mona Ochan New Cobra gratis mp3 dan lirik lagu cupet ati album campursari dangdut new cobra vol 11 yang dibawakan oleh penyanyi cantik dari kota sidoarjo Mona Ochan feat Djoedik seboel

Lirik Lagu Campursari Cupet Ati
Ora nate tak songko yen pedotke tresno
Ndadekke bubrahe moral lan akhlakmu
Nganti nekat ati njegur nang lokalisasi
Tego tenan kowe cidro ing janji
http://topkoplo.blogspot.com
Dudu karep ati iki jegur ning lokalisasi
Wes nem tahun sliramu ora bali

Wes ra ono kabar embuh papanku ning endi
Kepepet aku kadung cupet ati

Jeruning ati iki sak tenanne aku nangis
Nangis koyo koyo ora lilo
Ra mbok tututono kabeh wes ra ono guno
Telat kudune jaman semono

Ngapuranen aku yen gawe gelo atimu
Dudu kareping ati dadeke rusak awakmu
Tak cobo tak apuro senajan ati isih gelo
Wes wes yo wes cukup kang mas
Saiki lalekno aku

Download Mp3 Cupet Ati Mona Ochan New Cobra
Dangdut Koplo
About
Cupet Ati Mona Ochan New Cobra Vol 11 - written by Dangdut Koplo , published at 4/18/2013 04:04:00 PM, categorized as New Cobra , New Cobra Vol.11
Comment disabled

Disclaimer : No Mp3 files are cached or stored on the www.topkoplo.com servers, all data comes from various different sources on the internet. Do not download copyrighted material without permission. www.topkoplo.com is a music search engine designed for LEGAL entertainment purposes only. We only help to search for mp3 files only, not to search for song lyrics, chord guitar, porn videos, hot pictures, nude pictures, sex stories, or other pornographic content.

Cari Lagu

Request Lagu

Nama

Email *

Pesan *

Theme designed by Damzaky - Published by Proyek-Template
Powered by Blogger