Topkoplo.com tempat download lagu mp3 dangdut koplo campursari gratis lirik lagu dan video dari youtube

Mari Mendem Dewi Marcella Om Gemilang

by Dangdut Koplo , at 4/11/2013 04:24:00 PM
Top Koplo, Download mp3 dangdut koplo campursari Mari Mendem Dewi Marcella Om Gemilang gratis lirik album campursari jandhut Teta record Madiun published Top dangdut koplo campursari.

Lirik Lagu Mari Mendem Dewi Marcella Om Gemilang
Opo sliramu wes lali marang janjimu
Janjimu mbiyen sak durunge dadi bojoku
Jarene arep prei judi
Wes ra bakal mendem wiski
Nganti saiki mendem ora mari mari...

Saben dino golek konco mbok ajak mendem
Ora eman entek piro sing penteng seneng
Ora kerjo seneng judi
Mendem wadon mendem wiski
Wes ra kuat aku nahan dadi bojomu..

Ndang sadar o mas..
Eling anak lan bojomu
Sandang pangan kudune sing golek sliramu
Opo yo pantes mas..www.topkoplo.blogspot.com
Aku kerjo ngopeni sliramu
Njur sliramu ning omah mung mangan lan turu
Aku wes ora kuat kon dadi bojomu
Tak kiro biso mari kelakuanmu.www.topkoplo.blogspot.com
Wadon ngendi sing seneng kon dadi bojomu
Balekno wae aku nang wong tuaku..

Sepurane dik..
Opo iki pancen lakonku
Nduwe bojo ayu gak iso gawe senengku...
Ojo bali dik.www.topkoplo.blogspot.com
Aku janji marang sliramu
Sesuk esuk
Wes tak mareni mendemku..

Download Mp3 Mari Mendem Dewi Marcella Om Gemilang
Dangdut Koplo
About
Mari Mendem Dewi Marcella Om Gemilang - written by Dangdut Koplo , published at 4/11/2013 04:24:00 PM, categorized as Om Gemilang
Comment disabled

Disclaimer : No Mp3 files are cached or stored on the www.topkoplo.com servers, all data comes from various different sources on the internet. Do not download copyrighted material without permission. www.topkoplo.com is a music search engine designed for LEGAL entertainment purposes only. We only help to search for mp3 files only, not to search for song lyrics, chord guitar, porn videos, hot pictures, nude pictures, sex stories, or other pornographic content.

Cari Lagu

Request Lagu

Nama

Email *

Pesan *

Theme designed by Damzaky - Published by Proyek-Template
Powered by Blogger