Campursari Didi Kempot - Lingsir wengi

Silahkan Download Mp3 Dangdut koplo dan Campursari Koleksi Top koplo
Special campursari koleksi Didi Kempot
MONGGO DOWNLOAD

Download Lagu Campursari Didi Kempot - Lingsir wengi.mp3

Lirik Lagu Campursari Didi Kempot - Lingsir wengi

LINGSIR WENGI
SEPI DURUNG BISO NENDRO
KAGODO NING WE WAYANANG
LE RINDU ARTI KAWITANE

MUNG SEMBRONO JUR KULINO
ORANGI ROYEN BAKAL LULUH KETRESNO
NANGING KETIBANE
AKU DEWE KANGNEMAIH

NANDANG BRONTO
KADUNG LORO SAMBAT
SAMBAT SOPO RINO WENGI
SING TAK PUJI OJOLALI
JANJINE MUGO BISO TAKU GEMI

LINGSIR WENGI
SEPI DURUNG BISO NENDRO
KAGODO NING WE WAYANANG
LE RINDU ARTI KAWITANE

MUNG SEMBRONO JUR KULINO
ORANGI ROYEN BAKAL LULUH KETRESNO
NANGING KETIBANE
AKU DEWE KANGNEMAIH

NANDANG BRONTO
KADUNG LORO SAMBAT
SAMBAT SOPO RINO WENGI
SING TAK PUJI OJOLALI
JANJINE MUGO BISO TAKU GEMI

0 Response to "Campursari Didi Kempot - Lingsir wengi"