Campursari Didi Kempot - Lingso tresno

Silahkan Download Mp3 Dangdut koplo dan Campursari Koleksi Top koplo
Special campursari koleksi Didi Kempot
MONGGO DOWNLOAD


Download Lagu Campursari Didi Kempot - Lingso tresno.mp3

Lirik Lagu Campursari Didi Kempot - Lingso tresno

Sindap… sing ono rambutku iki
Isih iso tak kramasi
Nanging yen ngramasi loro ati
Ora gampang koyo mijet wohing ranti

Lingso…sing ono rambutku iki
Isih iso tak petani
Nanging yen metani loro ati
Ora gampang koyo mijet wohing ranti

Endahe ombak segoro parangtritis
Sak kiduling yogjo
Eling aku tansah eling


Senadyan kowe ora eling

reff :

kembali ke atas…sindap…..

Endahe ombak segoro parangtritis
Sak kiduling yogjo
Eling aku tansah eling
Senadyan kowe ora eling

0 Response to "Campursari Didi Kempot - Lingso tresno"