Campursari Didi Kempot - Ing wates kutho prigi

Silahkan Download Mp3 Dangdut koplo dan Campursari Koleksi Top koplo
Special campursari koleksi Didi Kempot
MONGGO DOWNLOAD

Download Lagu Campursari Didi Kempot - Ing wates kutho prigi.mp3

Lirik Lagu Campursari Didi Kempot - Ing wates kutho prigi

Neng ndalan kutho iki, Aku ra biso lali
Naliko ngeterke, Lungamu ing wayah wengi
Lintang lan rembulan, Podo melu angancani
Tenane ra lilo, Rasane batinku iki

Setaun nganti sewindu, Neng kene aku nunggu
Nyatane lungamu, Ra koyo janjimu
Tanpo kabar, kowe ninggalke aku

Yen liwat dalan iki, Nratap rasane ati
Pingin nangis rasane batinku iki
Yen eling dalan iki, Aku ra biso lali
Mugo-mugo kowe enggal bali

[Percoyo o karo aku, Entenono tekaku]
[Ora bakal tak blenjani, janjiku]
[Percoyo o karo aku, Entenono tekaku]
[Ora ono wong liyo, Yo mung sliramu]


Neng ndalan kutho iki, Aku ra biso lali
Naliko ngeterke, Lungamu ing wayah wengi
Lintang lan rembulan, Podo melu angancani
Tenane ra lilo, Rasane batinku iki

Setaun nganti sewindu, Neng kene aku nunggu
Nyatane lungamu, Ra koyo janjimu
Tanpo kabar, kowe ninggalke aku

Yen liwat dalan iki, Nratap rasane ati
Pingin nangis rasane batinku iki
Yen eling dalan iki, Aku ra biso lali
Mugo-mugo kowe enggal bali

Yen liwat dalan iki, Nratap rasane ati
Pingin nangis rasane batinku iki
Yen eling dalan iki, Aku ra biso lali
Mugo-mugo kowe enggal bali
Mugo-mugo kowe enggal bali

0 Response to "Campursari Didi Kempot - Ing wates kutho prigi"