Campursari Didi Kempot - Pancen oke

Silahkan Download Mp3 Dangdut koplo dan Campursari Koleksi Top koplo
Special campursari koleksi Didi Kempot
MONGGO DOWNLOAD

Download Lagu Campursari Didi Kempot - Pancen oke.mp3

Lirik Lagu Campursari Didi Kempot - Pancen oke

Kripik pisang, asli saking lampung
Enak tenan kemripik sinten sing purun
[Sing apik di sengkuyung, kanthi ayuk lan rukun]
Lahir batin mbangun propinsi lampung

[Tapioka], telo dados glepung
Gaplek garing digiling mlebu ning karung
[Ojo pusing lan bingung, yen wis mantep lan purun]
Programe pak andy achmad, ayo didukung

[Nandur telo neng galengan],
[Yen iyo kudu sing tenan]
Yen wis seneng,
Ayo mlaku bebarengan ngan..ngan..ngan..ngann


[Pak andy achmad, pancen oke]
Ayo disengkuyung, ben klakon karepe
[Pak andy achmad, pancen oke]
Mugo-mugo kasembadan penggayuhe

[Nandur tomat, ning ngarep omah]
Disirami wis suwe ra ono jawah
[Pak andy achmad, piyantune ramah],
Mugo-mugo biso gawe rakyat bungah

reff :

kembali ke atas..kripik pisang,asli…

0 Response to "Campursari Didi Kempot - Pancen oke"