Campursari Didi Kempot - Kodrat

Silahkan Download Mp3 Dangdut koplo dan Campursari Koleksi Top koplo
Special campursari koleksi Didi Kempot
MONGGO DOWNLOAD

Download Lagu Campursari Didi Kempot - Kodrat.mp3

Lirik Lagu Campursari Didi Kempot - Kodrat

Opo isih ono, aku ning atimu
Roso tresno sing isih kanggo awakku
Aku uwis ngerti, aku uwis ngrumangsani
Aku lan kowe, ra biso nyawiji

Ngantio saiki, rasane atiku
Ora kenyo, mikirake awakmu
Roso tresnaku iki, isih nancep ning ati
Nganti sak uces sak tekane pati

Nengopo tresnaku nggo tresnamu
Diparingi garise kasunyatan
Koyo njerit-njerit jroning atiku
Naliko aku ketemu sliramu

Yen tak rasa’ake, laraning atiku
Ra biso, bebrayan karo sliramu
Senadyan akeh priyo,senadyan akeh wong bagus
Sliramu kang jumonggo ing atiku



Ngantio saiki, rasane atiku
Ora kenyo, mikirake awakmu
Roso tresnaku iki, isih nancep ning ati
Nganti sak uces sak tekane pati

Nengopo tresnaku nggo tresnamu
Diparingi garise kasunyatan
Koyo njerit-njerit jroning atiku
Naliko aku ketemu sliramu

Yen tak rasa’ake, laraning atiku
Ra biso, bebrayan karo sliramu
Senadyan akeh priyo,senadyan akeh wong bagus
Sliramu kang jumonggo ing atiku

0 Response to "Campursari Didi Kempot - Kodrat"