Duta Nada Puspa Arum - Pacitan Madiun ( Live TVRI )

Silahkan Download Mp3 Dangdut koplo dan Campursari Koleksi Top koplo
Special campursari koleksi Duta Nada Puspa Arum Pacitan
MONGGO DOWNLOAD
Lirik Lagu Campursari Duta Nada Puspa Arum - Pacitan Madiun

Download Lagu Campursari Duta Nada Puspa Arum - Pacitan Madiun.mp3

Jan-jane atiku sih durung tego
Ninggalne sliramu bocah sing manis
Nanging lenggono rasane atiku
Amergo sliramu isih ngudi ilmu

Jan-jane atiku koyo diiris
Yen kelingan, marang sliramu sing manis
Pacitan madiun saksi tresnaku
Enggal bali wong bagus, kowe tak tunggu

Pacitan madiun liwat selaung
Tak ubengi tanpo duwe roso getun
Yo mengkono tresnaku ra munggah medhun
Ora koyo dalan pacitan madiun

Pacitan madiun liwat josari
Ninggal janji nganti tekane saiki
Ayo kabeh podo tansah memuji
Mugo-mugo gusti tansah ngijabahi
Opo reff :
Jan-jane atiku sih durung tego
Ninggalne sliramu bocah sing manis
Nanging lenggono rasane atiku
Amergo sliramu isih ngudi ilmu

Jan-jane atiku koyo diiris
Yen kelingan, marang sliramu sing manis
Pacitan madiun saksi tresnaku
Enggal bali wong bagus, kowe tak tunggu

Pacitan madiun liwat selaung
Tak ubengi tanpo duwe roso getun
Yo mengkono tresnaku ra munggah medhun
Ora koyo dalan pacitan madiun

Pacitan madiun liwat josari
Ninggal janji nganti tekane saiki
Ayo kabeh podo tansah memuji
Mugo-mugo gusti tansah ngijabahi

0 Response to "Duta Nada Puspa Arum - Pacitan Madiun ( Live TVRI )"