Om palapa - Dukun asmara ( brodin feat Vivi rosalita )

Silahkan Download Mp3 Dangdut koplo dan Campursari Koleksi Top koplo
Special campursari koleksi Om Palapa
MONGGO DOWNLOAD
Lirik Lagu Campursari Om palapa - Dukun asmara

Download Lagu Campursari Om palapa - Dukun asmara.mp3

Mas kulo nuwun mas, nopo ten mriki
Yen kabaripun, enten dukun sakti
Sinten tetombo, estu bakal mari
Kulo niki loro, mergo pacar rabi

Mriki dik mriki dik, kulo suwuk’e
Sajak-sajak’e dik, gampang tambane
Kulo dukun pancen sakti kondange
Babagan asmara, masalah sepele

Cobi astane njenengan sing kiwo
Ojo kuwatir yen ditinggal lungo
Raja epek-epek sampun cerito
Sesuk bakal dirabi dukun joko
Opo Pripun to pripun, lha kok diremeti
Tapi rasanipun, echo ten ati
Kados-kadose saget kulo mari
Nopo dukun asmara ndiko niki

Mas nyuwun pamit mas, kulo tak muleh
Pripun carane mboten kumat maleh

Rong dino pisan dik, njenengan mriki
Yen gelem tak rabi, waras selawase

reff :
kembali ke atas..mas kulo nuwun…

0 Response to "Om palapa - Dukun asmara ( brodin feat Vivi rosalita )"