Sewu Kutho Didi Kempot Om Sera

Download lagu Sewu Kutho Didi Kempot Om Sera dangdut koplo mp3 size 3.9 Mb gratis lirik sewu kutho.



Lirik Lagu Sewu Kutho Didi Kempot

Sewo kuto uwis tak liwati
Sewu ati tak takoni
Nanging kabeh podo ra ngerteni
Lungamu neng endi
Pirang tahun anggonku nggoleki
Seprene durung biso nemoni...

Wis tak coba nglaleake
Jenengmu soko atiku
Sak tenane aku ora ngapusi
Isih tresno sliramu...
download juga Peyek Yo Peyek Lilin Herlina Didi Kempot Om Sera
Umpamane kowe uwis mulyo
Lilo aku lilo
Yo mung siji dadi panyuwunku
Aku pengin ketemu...

Senajan sak kedeping moto
Tak nggo tombo kangen jroning dodo...

Judul lagu  Sewu kutho
Tipe file  Mp3
File size  3.9 Mb
Original  Didi kempot
Artis  Didi kempot
Album  Om Sera Didi Kempot
Genre  Dangdut koplo campursari
Bitrate  128 Kbps
Duration  0:04:08
 Download Mp3 Orek Orek Didi Kempot Om Sera