Stasiun Balapan Didi Kempot Om Sera

Download lagu Stasiun Balapan Didi Kempot Om Sera gratis mp3 lirik lagu stasiun balapan size 3.8 Mb



Lirik Lagu Stasiun Balapan

Ning Stasiun Balapan
Kutha Solo sing dadi kenangan
Kowe karo aku,
Nalika, ngeterke lungamu...

Ning Stasiun Balapan
Rasane kaya wong kelangan
Kowe ninggal aku~
Ra krasa netes eluh ning pipiku~
Da,,aa,, dadah sayaaang...
Da,,aa,, slamat jalan...

Janji Lunga mung sedhela
Jare sewulan ra ana
Pamitmu nalika semono
Ning Stasiun Balapan Solo...
download juga Sewu Kutho Didi Kempot Om Sera
Jare lunga mung sedhela
Malah tanpa kirim warta
Lali apa pancen nglali
Yen eling mbok enggal bali...

Judul lagu  Stasiun balapan
Tipe file  Mp3
File size  3.8 Mb
Original  Didi kempot
Artis  Didi kempot
Album  Om Sera Didi Kempot
Genre  Dangdut koplo campursari
Bitrate  128 Kbps
Duration  0:04:02
 Download Mp3 Orek Orek Didi Kempot Om Sera